Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Σε καλό δρόμο η ανανέωση του Λιβάια

Σε καλό δρόμο η ανανέωση του Λιβάια

  Αρκετές είναι οι πιθανότητες παραμονής του Κροάτη επιθετικού, μετά τις συζητήσεις που έγιναν μεταξύ της ΑΕΚ και του παίκτη.

Από την αρχή της εβδομάδας που διανύουμε είναι σε πλήρη εξέλιξη οι συζητήσεις της ΑΕΚ με τον Μάρκο Λιβάια για την ανανέωση του συμβολαίου του με την «Ένωση» σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η υπόθεση είναι σε καλό δρόμο…  Οι πιθανότητες παραμονής είναι αρκετές από την ημέρα που ξεκίνησαν οι επαφές του παίκτη με την ΑΕΚ. Το θέμα με την ανανέωση του Κροάτη επιθετικού με την ΑΕΚ οδεύει προς αίσιο τέλος. Η πρόταση της ΑΕΚ να θυμίσουμε πως είναι για συμβόλαιο 4 χρονών με τις αμοιβές του Μάρκο Λιβάια να είναι 4εκ. ευρώ.

Στις συζητήσεις μεταξύ του παίκτη και της ΑΕΚ δεν προέκυψε πότε οικονομική διαφορά, αλλά υπήρχε θέμα προσέγγισης μεταξύ τις μιας πλευράς προς την άλλη. Η υπόθεση δείχνει πως θα έχει αίσιο τέλος. Και απομένουν μόνο τα τυπικά…

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Υποψήφιο για Best Goal το τέρμα του Γκαρσία με Άρη (pic)

Ψηφίστε το καταπληκτικό γκολ του Λιβάι Γκαρσία με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Λιβάι Γκαρσία …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com