Ποιες είναι οι τελευταίες εξελίξεις ως προς αυτό το ζήτημα.
Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, άπαντες έχουν στραμμένη την προσοχή τους στον επικείμενο αγώνα με τον Ιωνικό στη Νίκαια, αλλά οι ιθύνοντες της μεταγραφικής στρατηγικής (Κονέ, Κουχάρσκι), παραμένουν σε εγρήγορση και στο μέτωπο των μεταγραφών.
Πιο συγκεκριμένα, η θέση που στοχεύουν για ενίσχυση, είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού. Μπορεί ο Αλμέιδα να καλύπτεται προς ώρας με την λύση του Χατζισαφί για την θέση αυτή (μαζί με την τριάδα των δεξιών οπισθοφυλάκων που έχει χρησιμοποιήσει όλο αυτό το διάστημα ενώ περιμένει και τον Μοχαμάντι), ωστόσο θεωρείται δεδομένη η απόφαση για την έλευση ενός ακόμη παίκτη που θα συμπληρώνει τους Βίντα, Μουκουντί και Μήτογλου.
Σύμφωνα με πηγές κοντά στους υπεύθυνους του μεταγραφικού σχεδιασμού της «Ένωσης», εξετάζονται τρεις περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών, που έχουν λάβει φυσικά και την έγκριση του Ματίας Αλμέιδα. Παρά ταύτα, θεωρούνται όλες δύσκολες, εφόσον και οι τρεις είναι παίκτες που έχουν ρόλο στις ομάδες που αγωνίζονται και έχουν συμβόλαια σε ισχύ. Το αν θα ασχοληθεί η «Ένωση» με κάποιον από αυτούς, δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρο, βάσει των όσων περιγράψαμε λίγο πιο πάνω. Μένει να δούμε.

