Δεν ξανάγιναν ποτέ όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής (17/5) στην “Αγιά Σοφιά-Allwyn Arena”.
Σε μια φιέστα που θα μνημονεύεται για χρόνια, η ΑΕΚ σήκωσε στον ουρανό της Νέας Φιλαδέλφειας το 14ο Πρωτάθλημα της ένδοξης ιστορίας της.
Μια κινηματογραφική στιγμή ήταν αυτή που έκλεψε την παράσταση, όταν ενώ είχαν παραταχθεί όλοι οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο για να παραλάβουν το τρόπαιο, ξαφνικά τα φώτα έσβησαν.
Στη συνέχεια… ενεργοποιήθηκε ο στρατός που έφτασε από αέρος στο γήπεδο για να ψάξει να βρεί ποιος πήρε το τρόπαιο.
Κι αφού το ελικόπτερο γυρνούσε στον ουρανό πάνω από την έδρα των «κιτρινόμαυρων» και όλοι αναζητούσαν το κύπελλο, ο Μάριος Ηλιόπουλος έκανε ξανά την εμφάνισή του.
Ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου» μπήκε στον αγωνιστικό χώρο μαζί με την κούπα, την οποία παρέδωσε στους αρχηγούς της ομάδας, οι οποίοι την σήκωσαν ψηλά στον ουρανό.
Το γλέντι ξεκίνησε και αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι το πρωί για την Πρωταθλήτρια η ΑΕΚ!
Η φιέστα της ΑΕΚ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος:
