Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Συλλυπητήρια ανακοίνωση της «Βασίλισσας»

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της «Βασίλισσας»

Για τον Ευάγγελο Δερμανούτσο, που έχασε τα ξημερώματα την κόρη του.

Η ανακοίνωση:

«O πόνος ανείπωτος. Τα λόγια φτωχά. Ο ιστορικός έφορος της ΑΕΚ και πολλάκις τροπαιούχος Ελλάδος ως αθλητής της, Ευάγγελος Δερμανούτσος, έχασε σήμερα ξημερώματα τη λατρεμένη κόρη του.

Η Μαρία – Ανθή δεν άντεξε στη μάχη με καταραμένη ασθένεια, κι ενώ πάλεψε για ημέρες, με αξιοπρέπεια και δύναμη, που αντλούσε από την αύρα του χαροκαμένου, αλλά υπερήφανου πατέρα της, που στάθηκε «βράχος» στο πλευρό της μέχρι και την τελευταία της ανάσα.

Η οικογένεια της ΑΕΚ ΒC και ο Μάκης Αγγελόπουλος εκφράζουν την οδύνη τους και συμμετέχουν στο βαρύ πένθος της οικογένειας του Ευάγγελου Δερμανούτσου.

Καλό Παράδεισο, Μαρία – Ανθή».

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Η παρακάμερα της νίκης της ΑΕΚ απέναντι στη Λαμία (vid)

Δείτε πλάνα από την χθεσινή επικράτηση της Ένωσης. Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμες αναμετρήσεις …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com