Η ΑΕΚ κατάφερε να επικρατήσει στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με σκορ 28-27 και να παραμείνει μόνη στη πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Ο προπονητής της «Ένωσης», Ρουί Σίλβα τόνισε πως είναι ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του και υπογράμμισε μεταξύ άλλων τη σημασία της νίκης σε ένα μεγάλο ντέρμπι.
Οι δηλώσεις του Ρουί Σίλβα:
«Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου, θα ήθελα να τους συγχαρώ. Είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν, αλλά ήταν μια σημαντική νίκη για την ΑΕΚ σε ένα μεγάλο ντέρμπι.
Οι οπαδοί μας, μας υποστηρίζουν από την αρχή με το τέλος. Αυτά είναι πράγματα συμβαίνουν σε όλα τα γήπεδα. Μπορεί να μην ειπώθηκαν ωραίες λέξεις, παρόλα αυτά δεν μπορούμε να αλλάξουμε τα πάντα σε μια μέρα, χρειάζεται χρόνος!».
