Αρχική / ΓΗΠΕΔΟ / Σημαντική συνάντηση του Μάκη Αγγελόπουλου για το νέο «παλάτι» της Βασίλισσας!

Σημαντική συνάντηση του Μάκη Αγγελόπουλου για το νέο «παλάτι» της Βασίλισσας!

 Ο ισχυρός άντρας της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ, αυτή την ώρα είναι σε σημαντική συνάντηση για θέματα που αφορούν το εσωτερικό μέρος στο νέο «παλάτι» της ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια!

Το γραφειοκρατικό κομμάτι για το κλειστό στα Άνω Λιόσια ξεπεράστηκε. Ο Μάκης Αγγελόπουλος αυτή την ώρα έχει συνάντηση με τεχνικούς για θέματα που αφορούν το εσωτερικό μέρος στο νέο «παλάτι» της Βασίλισσας, ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης θέλει να τρέξει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τη διαμόρφωση του γηπέδου και να είναι έτοιμο να υποδεχθεί την ομάδα με την έναρξη της νέας σεζόν. Στις συζητήσεις που έχει αυτή την ώρα ο Μάκης Αγγελόπουλος τα θέματα αφορούν τις μπασκέτες, το παρκέ και τη τεράστια οθόνη που θα βρίσκεται στην οροφή του γηπέδου.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΑΕΚ προσέχει την κάθε λεπτομέρεια, θέλει το νέο «παλάτι» της Ένωσης να είναι αντάξιο της ιστορίας και του λαμπρού μέλλοντος που έχει μπροστά της η ΑΕΚ.

 

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Γεν.Διευθυντής της ΚΑΕ ΑΕΚ ο Γιώργος Χήνας

Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι ο Γιώργος Χήνας αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής (General Manager) στο νέο …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com