Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Σήμερα δεν παίζουμε, ΜΟΝΟ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ!!!

Σήμερα δεν παίζουμε, ΜΟΝΟ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ!!!

Ο Μπάμπης Εγγλέζος αραδιάζει σκόρπιες σκέψεις για απόψε.

Υπήρχαν πολλά παιχνίδια φέτος για να απολαύσουμε(λέμε τώρα!) μπάλα. Και δεν το κάναμε βέβαια, γιατί η ομάδα μας δε μπόρεσε να μας το προσφέρει αυτό(με ελάχιστες εξαιρέσεις στιγμών σε κάποιους αγώνες).

Υπήρχαν πολλές αφορμές(ως συνήθως) για να γελάσουμε και να κλάψουμε με τα χάλια του ελληνικού ποδοσφαίρου(όπως και απόψε).

Υπήρξαν στιγμές που «έπρεπε» να παρακολουθήσουμε έναν δικό μας αγώνα, λίγο μόνο μετά από έναν αγώνα ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και να μας πιάσει ατελείωτη μελαγχολία αλλά και απορία γιατί ακόμα ασχολούμαστε.

Όλα αυτά για δύο ώρες απόψε, διαγράφονται. Ξεχνιούνται και παραβλέπονται. Γιατί απόψε κρίνεται τίτλος. Και καλώς ή κακώς, οι τίτλοι θρέφουν τις μεγάλες ομάδες και τις κάνουν πιο μεγάλες.

Γιατί αυτοί οι αγώνες δεν παίζονται, παρά μόνο κερδίζονται. Γιατί έχεις χάσει δύο σερί τελικούς από την ίδια ομάδα και είναι η μοναδική σου ευκαιρία να τους σπάσεις τον ολοένα και αυξανόμενο τσαμπουκά.

Γιατί σε 90 λεπτά, θα μείνει η εικόνα ολόκληρης της χρονιάς. Μπορεί να αλλάξουν το ποδοσφαιρικό μέλλον αρκετών παικτών.

Οι κιτρινόμαυροι παίκτες πρέπει απόψε να καταθέτουν την ψυχή τους μέχρι τέλους, ανεξάρτητα από το σκορ στον πίνακα. Κανείς μας δε θα τους βλέπει για να περιμένει τρίπλες, τριγωνάκια και ανάποδα ψαλίδια. Όλοι μας θα περιμένουμε να πάμε το βράδυ στα Ιερά Χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας με την κούπα παρέα.

Πρέπει να προετοιμάσουν τον εαυτό τους ψυχολογικά, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΙΚΗ και τίποτα άλλο. Να προγραμματίσουν τον εγκέφαλό τους να απορρίπτει συνεχώς, ακόμα και την ισοπαλία των πρώτων δευτερολέπτων και να κυνηγάνε με λύσσα τη νίκη.

Πρέπει να αποδείξουν ότι είναι γεννημένοι νικητές. Ότι είναι πραγματικοί και παντοτινοί πρωταθλητές στη νοοτροπία.

Γιατί τελικά, μετά από χρόνια, κανείς δε θα θυμάται αυτούς που ανέβηκαν πρώτοι στην κερκίδα για να παραλάβουν τα τιμητικά τους μετάλλια αλλά αυτούς που ανέβηκαν δεύτεροι για να σηκώσουν την κούπα.

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΨΕ, Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!

VAMOS AEKARA!!!

ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ

Σχετικά με Μπάμπης Εγγλέζος

40 χρόνια ζωής, 40 χρόνια ΑΕΚτζής! Όταν με ρώταγαν παιδί, τί θέλω να γίνω, τους έλεγα να δουλεύω στην ΑΕΚ. Πρώτη επιλογή για σπουδές η δημοσιογραφία, με απώτερο στόχο, τί άλλο, το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Αλλιώς τα έφερε η ζωή και τώρα, με λίγα χρόνια καθυστέρηση, ερασιτεχνικά πλέον, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Αφού έτσι κι αλλιώς, όλη μέρα ήμουν μπροστά σε μια οθόνη και διάβαζα για την ΑΕΚ, τώρα το κάνω και για το ΑΕΚpassion. Και η ικανοποίηση είναι μεγάλη.

Ελέγξτε επίσης

Έχω γίνει ζητιάνα…

Διάβασα την συνέντευξη της μητέρας της Μυρτώς, με αφορμή το πρώτο της μπάνιο στην θάλασσα, …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com