Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός θα ανανεώσει με την «Ένωση» έως το 2024 κι έπειτα θα ενεργοποιηθεί ο δανεισμός του στους Μολδαβούς.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει φτάσει στην ολοκλήρωσή του. Πρόκειται για ένα χρόνο δανεισμό και οψιόν αγοράς ενός εκατ. ευρώ. Αυτό που απομένει, είναι η ανανέωσή του παίκτη με την ΑΕΚ, με το τωρινό συμβόλαιο να λήγει το 2023.
Αφού λοιπόν υπογράψει ο Μπότος με την «Ένωση», μετά θα ενσωματωθεί με τον σύλλογο του Τιρασπόλ, που πέρυσι ήταν η ομάδα… έκπληξη του Τσάμπιονς Λιγκ, με την απίστευτη πορεία που έκανε, έχοντας για τερματοφύλακα τον επίσης «κιτρινόμαυρο» Γιώργο Αθανασιάδη. Επιπλέον, δεν πρέπει να λησμονούμε και την τεράστια νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου με 1-2.
Τέλος, να αναφέρουμε πως η ΑΕΚ θα κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης 30%, εφόσον οι Μολδαβοί αγοράσουν τον ποδοσφαιριστή.

