Η ΑΕΚ ήρθε σε προφορική συμφωνία με τους ανθρώπους του ΟΑΚΑ για τη χρήση του «Νίκος Γκάλης» στον πρώτο τελικό με την Ίσταντς.
Από της 24 Απριλίου που η ΑΕΚ πήρε την πρόκριση για τον τελικό του EHF European Cup ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης Σταμάτης Παπασταμάτης τόνισε πως το κλειστό του ΟΑΚΑ «Νίκος Γκάλης» είναι η πρώτη επιλογή για να αγωνιστεί η ομάδα στον τελικό.
Την κεντρική σάλα του «Νίκος Γκάλης» η ΑΕΚ την χρησιμοποίησε και πριν δύο χρόνια όταν αντιμετώπισε την Ποτάισα Τούρντα. Το «Γ. Κασιμάτης» δεν πληροί τις προδιαγραφές για τέτοιου επιπέδου ευρωπαϊκούς αγώνες και οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» ήρθαν σε προφορική συμφωνία για την χρήση της κεντρικής σάλας του ΟΑΚΑ και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και επίσημα.
Έτσι στον πρώτο τελικό που θα γίνει στις 15 Μαϊου η ΑΕΚ θα υποδεχτεί την Ίσταντς στο κλειστό του ΟΑΚΑ με τον επαναληπτικό να διεξάγεται μια εβδομάδα αργότερα στην Σουηδία.

