Ο Έλληνας γυμναστής, ο οποίος μέχρι σήμερα συνεργαζόταν με την Τριγλία Ραφήνας φαίνεται πως ήρθε σε συμφωνία με την ΑΕΚ, με σκοπό να συνεχίσει την καρίερα του στη δεύτερη ομάδα της Ένωσης.
Σύμφωνα με το irafina.gr, ο Πρόεδρος της Τριγλίας Ραφήνας, Γιώργος Χαχολάκης κατά τη διάρκεια της πρώτης συγκέντρωσης της ομάδας για τη νέα σεζόν φαίνεται πως είπε μεταξύ άλλων ότι ο μέχρι πρότινος γυμναστής του συλλόγου, Άγγελος Κονταρίνης θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ (σ.σ πιθανότατα ως γυμναστής στην Β’ ομάδα).
Ο Άγγελος Κονταρίνης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ραφήνα, ενώ έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Φυσικής Αγωγής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Β.
Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής στην Τριγλία Ραφήνας και στον Αετό Πικερμίου, έχοντας διατελέσει γυμναστής στις ακαδημίες της Τριγλίας.

