Σιμόες: Δεν με νοιάζει τι λένε στον ΠΑΟΚ, κρίμα να παίζουμε χωρίς κόσμο

Δείτε τι δήλωσε ο Πορτογάλος χαφ για την αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, τις δηλώσεις των παραγόντων του, αλλά και τον Μανόλο Χιμένεθ. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έχουμε αυτοπεποίθηση, ξέρουμε γιατί παίζουμε. Κάθε παιχνίδι είναι και μια διαφορετική ευκαιρία και οφείλουμε να τα δώσουμε όλα. Δεν με πειράζουν αυτά που λένε οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για εμάς, θα παίξουμε όπως παίξαμε και στους προηγούμενους τελικούς, εμείς δεν έχουμε μιλήσει καθόλου για αυτά τα θέματα.

Δεν είναι καλό να παίζεις σε έναν τελικό χωρίς κόσμο, είναι κρίμα. Θέλουμε να είμαστε μια εξελιγμένη χώρα που θα χρησιμοποιεί το VAR και στο τέλος παίζουμε στον τελικό χωρίς κόσμο. Επίσης, υπάρχει και το φταίξιμο του κόσμου για αυτό, καθώς δημιουργεί θέματα. Είναι μια πολύ καλή ανάμνηση ο τελικός του 2016 όπου νικήσαμε, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τα δώσουμε όλα για να κατακτήσουμε και αυτό το τρόπαιο.

- Advertisement -

Το Κύπελλο ήταν στόχος από την ημέρα που ήρθε ο Μανόλο Χιμένεθ, τον έχουμε πάντα από τότε που ξεκινάμε τη σεζόν. Είναι ένας τίτλος πολύ σημαντικός για εμάς και θα ήθελα να πω ότι για εμάς τους ποδοσφαιριστές δεν είναι τόσο εύκολο, άλλες φορές είμαστε στην καλύτερή μας φάση αλλά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον άνθρωπο που κάθεται δίπλα μου. Ο Μανόλο Χιμένεθ είχε μεγάλο ρόλο στο να επιστρέψω εγώ και να παίξω ξανά. Θα δώσω αύριο και τη ζωή μου για αυτόν και για την ομάδα μας».

Θοδωρής Μιμίκος
Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του site φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -