Αρχική / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ / Σιμόες: «Αν δεν παρθούν μέτρα, θα υπάρξουν παρόμοιες καταστάσεις»

Σιμόες: «Αν δεν παρθούν μέτρα, θα υπάρξουν παρόμοιες καταστάσεις»

Ο Αντρέ Σιμόες μιλώντας στην πορτογαλική ιστοσελίδα «O Jogo» για τα όσα συνέβησαν την Κυριακή στην «Τούμπα» , τόνισε πως αν δεν πάρει κάποιος τα απαραίτητα μέτρα, θα συμβούν παρόμοιες καταστάσεις και στη συνέχεια.

Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω τι δήλωσε ο παίκτης της ΑΕΚ:

«Κάποιος πρέπει να πάρει τα απαραίτητα μέτρα διότι αν αυτό δεν συμβεί παρόμοιες καταστάσεις θα συνεχιστούν. Όταν ένας πρόεδρος μπαίνει με όπλο στον αγωνιστικό χώρο ξεπερνά κάθε όριο. Είναι προτροπή σε πράξεις βίας. Μετά την εισβολή, ο διαιτητής εγκατέλειψε τον αγωνιστικό χώρο και μπήκε στα αποδυτήρια. Πέρασαν δύο ώρες και δεν είχαμε νέο του. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ μας είπαν ότι δεν υπήρχε ασφάλεια ούτε οι συνθήκες ήταν κατάλληλες για να συνεχιστεί το παιχνίδι διότι αυτή ήταν μια πράξη τρομοκρατίας. Στη συνέχεια φύγαμε από το γήπεδο».

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Αγγελόπουλος: «Να θυμίσουμε ποια είναι η ΑΕΚ, η ομάδα που έφερε τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στην Ελλάδα»

Ο διοικητικός ηγέτης της «Βασίλισσας» σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ελληνικό ραδιοφωνικό σταθμό 2ΜΜ που …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com