Ο μέσος της «Ένωσης» και ένας εκ των αρχηγών της ομάδας μίλησε στην πορτογαλική “Record” και αποθέωσε τον Δημήτρη Μελισσανίδη.
Δείτε ένα μέρος της συνέντευξης του Πορτογλάλου μέσου της ΑΕΚ:
Ο Αντρέ Σιμόες, που φοράει τα χρώματα της ΑΕΚ από την περίοδο 2015-16, έχει εξαιρετικά καλή εντύπωση για τον πρόεδρο, που τιμωρήθηκε από τη δικαστική επιτροπή της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας:
«Λατρεύεται από τους οπαδούς της ομάδας και είναι ο κύριος υπεύθυνος για την εξέλιξη και την πρόοδο της ομάδας και την επιστροφή στους τίτλους. Αγαπάει την ομάδα του με πολύ πάθος. Τον σέβονται όλοι οι παίχτες. Η σχέση μου μαζί του εξαιρετικά καλή. Δεν είναι παρών καθημερινά λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων αλλά είναι σε συνεχή επαφή με τους αρχηγούς. Είναι παρών σε καλές και κακές στιγμές και στις μεγάλες αποφάσεις. Είναι ένας ηγέτης εκ γενετής! Είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο ήρθα στην ΑΕΚ αλλά και που συνεχίζω να βρίσκομαι εδώ»

