Αρχική / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ / Σιμόες: «Με πίεζε ο Μάνταλος να υπογράψω…»

Σιμόες: «Με πίεζε ο Μάνταλος να υπογράψω…»

Αναλυτικά όσα είπε Αντρέ Σιμόες στη NOVA:

Για την επιστροφή του στο ματς με τον Ατρόμητο: Ήταν μια δύσκολη περίοδος, υπήρχαν διάφορες σκέψεις, και εγώ ήθελα να παραμείνω στην ομάδα που ήταν σε δύσκολη στιγμή και με χρειαζόταν.

Για τον Χιμένεθ: Ο Χιμένεθ είχε μια μέρα για αν ετοιμάσει το παιχνίδι. Κάθε παίκτης έχει έξτρα κίνητρο με μια αλλαγή προπονητή. Λόγω του λιγοστού χρόνου που είχε ο Χιμένεθ, επιλέξαμε την ίδια τακτικά, αλλάξαμε κάποια πράγματα στα στημένα, αλλά όλοι ξέραμε τον Χιμένεθ και τι θα μας ζητήσει.

Τι έχει αλλάξει σε σχέση με πέρυσι: Δεν είναι εύκολο να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση. Όλοι οι παίκτες πρέπει να αναλαμβάνουμε σε αυτό το κομμάτι. Πήραμε τον τίτλο πέρυσι γιατί κάναμε πολλά περισσότερα. Όλοι μαζί έχουμε μερίδιο ευθύνης. Το σημαντικό είναι τι έχουμε να κερδίσουμε στη συνέχεια. Οπότε είμαστε ακόμη μέσα στο Κύπελλο, θέλουμε να το κατακτήσουμε και να πάρουμε τη δεύτερη θέση. Αυτό αν το καταφέρουμε θα δούμε στο μέλλον τι θα γίνει. Νομίζω ότι η άφιξη του Χιμένεθ και η δική μου ανανέωση ήταν εξαιρετικό μήνυμα σε όλους αυτούς που θέλουν να στηρίζουν την ομάδα.

Πως είναι να παίζει μετά από τόσο καιρό: Εύκολα. Ήταν γύρω στις 70 μέρες. Έκανα προπόνηση. Εκτός από την μια εβδομάδα της διακοπής και μια εβδομάδα που ήμουν άρρωστος. Έκανα προπόνηση, καλή προπόνηση και ήξερα ότι πρέπει να είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή. Σίγουρα πριν το παιχνίδι σκεφτόμουν αν θα έχω καλή διάρκεια… Αλλά όλα πήγαν καλά, έβγαλα το ματς, έτρεξα έκανα 12 χιλιόμετρα εύκολα.Ήταν μια δύσκολη περίοδος. Αλλά ήθελα να συνεχίσω. Όλα έχουν να κάνουν με μια διαπραγμάτευση. Ότι έχει να κάνει με μια διαπραγμάτευση και ο παίκτης προσπαθεί να κερδίσει χρήματα γιατί δεν έχει πολλά χρόνια καριέρα. Το σημαντικό είναι ότι και η ΑΕΚ ήθελε να μείνω και εγώ. Και θα ήταν δύσκολο να σκεφτώ που θα ήμουν πιο χαρούμενος από εδώ.

Για το αν πρέπει να υπάρχει υπομονή απέναντι στον ΟΦΗ: Ο Πόνσε δουλεύει πολύ καλά σε κάθε παιχνίδι, αλλά έχουμε ένα σύνολο παικτών και φυσικά θα χρειαστούμε υπομονή γιατί περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα μπούμε με δύναμη για να το κερδίσουμε.

Για την σύγκριση Αραούχο – Πόνσε: Αν θα μπορούσα να διαλέξω έναν… Θα έπαιρνα και τους δύo!

Για την παρότρυνση Μάνταλου να ανανεώσει κι αν υπήρχαν και άλλοι για να μείνει: Ήταν πολλά τα άτομα. Δεν ήταν μόνο ο κόσμος της ΑΕΚ ή στην οικογένεια της ΑΕΚ. Ακόμα και οι γείτονες μου μου έλεγαν να μείνω! Γιατί βρίσκομαι εδώ χρόνια και έχω δεσμούς φιλίας. Και ο Πέτρος ο Μάνταλος ήταν πολύ κουραστικός και μου έλεγε ανανέωσε. Αυτό είναι σημαντικό. Και γι αυτό είναι ο αρχηγός της ομάδας. Και γιατί ήξερε ότι και εγώ ήθελα να μείνω και στον ίδιο θα του άρεσε να μείνω.

Για το αν νιώθει ότι μένει στο σπίτι του: Ναι το αισθάνομαι πολύ. Για πολλούς λόγους. Η ΑΕΚ μου έδωσε διάσταση στην καριέρα μου. Πραγματικά εδώ νιώθει ένας πραγματικός παίκτες που ευχαριστιέμαι αυτά που κάνω. Η κόρη μου γεννήθηκε εδώ, στη σύζυγο μου αρέσει εδώ, οπότε αισθάνομαι σπίτι μου.

Σχετικά με Βάιος Παπακωνσταντίνου

Βάιος Παπακωνσταντίνου
O Βάιος Παπακωνσταντίνου είναι γεννημένος το 1998. H αγάπη του για το ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα για την ΑΕΚ είναι μεγάλη, με αποτέλεσμα να ασχοληθεί με την αρθρογραφία και να συμβάλει στην έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των φίλων της ομάδας μας. Ο Βάιος είναι ο αρμόδιος για την επεξεργασία και την δημιουργία φωτογραφιών και βίντεο του AEK PASSION.

Ελέγξτε επίσης

Καρντόσο: « Αν δεν είμαστε ενωμένοι στα αποδυτήρια θα έχουμε πρόβλημα»

 To πρώτο σχόλιο του Μιγκέλ Καρντόσο μετά την πρόκριση της ΑΕΚ επί της Κραϊόβα. Κάκιστη  …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com