Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Σιμόες: Να εφαρμόσουμε όσα έχουμε κάνει στις προπονήσεις

Σιμόες: Να εφαρμόσουμε όσα έχουμε κάνει στις προπονήσεις

Ο Πορτογάλος μέσος της ΑΕΚ, τόνισε χαρακτηριστικά πώς αυτός και οι συμπαίκτες του, θα χρειαστεί να εφαρμόσουν όλα εκείνα που έχουν δουλέψει με τον Μιγκέλ Καρντόσο.

Ο εκ των αρχηγών της ΑΕΚ στάθηκε ιδιαίτερα στην αγωνιστική πειθαρχία που πρέπει να δείξει η ομάδα στη ρεβάνς με τη Kραϊόβα και να μην τους αποσυντονίσει η απουσία του κόσμου από τις κερκίδες. Η ομάδα θα πρέπει να αρχίσει να εμφανίζει στον αγωνιστικό χώρο, όλα εκείνα που έχει δουλέψει στις προπονήσεις, παρόλο που αυτός και οι συμπαίκτες του έχουν λίγο χρόνο για να αφομοιώσουν τα αγωνιστικά πλάνα του Καρντόσο.

Οι δηλώσεις του Σιμόες:«Το πιο σημαντικό είναι να ακολουθήσουμε όσα έχουμε δουλέψει και να εφαρμόσουμε όσα έχουμε κάνει στις προπονήσεις. Έχουμε μια νέα φιλοσοφία, δουλεύουμε με ένα νέο προπονητικό τιμ και έχουμε λίγο χρόνο μπροστά μας. Είμαστε σε μια φάση εκμάθησης κάποιων πραγμάτων. Κάθε μέρα προσθέτουμε και νέα στοιχεία. Παρά την απουσία του κόσμου μας θα πρέπει να έχουμε την ίδια νοοτροπία. Δεν είναι εύκολο, αλλά το θέμα είναι η ομάδα να εμφανιστεί ενωμένη, να δείξει ότι έχει έναν κοινό στόχο και να εφαρμόσουμε όσα έχουμε πει»

Σχετικά με Σταμάτης Σταθάτος

Σταμάτης Σταθάτος
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1995 και από πολύ μικρή ηλικία μου κόλλησε το μικρόβιο της ΑΕΚ,διαβάζοντας ανελλιπώς την (ΏΡΑ) και παρακολουθώντας πάντα μαζί με τον πατέρα μου τους αγώνες της ΑΕΚ με τις αναλύσεις μετά τον αγώνα να έχουν γίνει παράδοση μέχρι και σήμερα.Το όνειρο μου να αγωνιστώ με τη φανέλα της ΑΕΚ έχοντας το 10 στη πλάτη μπορεί να μην πραγματοποιήθηκε αλλά το νέο μου όνειρο να είμαι στα ενδότερα της καθημερινότητας της ΑΕΚ, είναι ένα όνειρο που το AEK PASSION με βοήθησε να το κάνω πραγματικότητα.

Ελέγξτε επίσης

Αυγενάκης: «Οδεύουμε ολοταχώς προς την αξιοποίηση, του κλειστού των Λιοσίων από την ΑΕΚ»

Ο υπουργός αθλητισμού σε συνέντευξη του προανήγγειλε εξελίξεις για το νέο σπίτι της Βασίλισσας. Αναλυτικά …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com