Αρχική / Αρχική Σελίδα / Σιμόες: «Πρέπει να σταματήσουμε να έχουμε φόβο στα ντέρμπι»
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÉ×ÁËÇÓ ÊÁÑÁÃÉÁÍÍÇÓ / EUROKINISSI)

Σιμόες: «Πρέπει να σταματήσουμε να έχουμε φόβο στα ντέρμπι»

Ένας από τους αρχηγούς της ΑΕΚ ο οποίος δεν απέδωσε τα αναμενόμενα ο Αντρέ Σιμόες έκανε δηλώσεις σχετικά με όλα όσα έγιναν στο ντέρμπι. Ο μοναδικός που μίλησε για το “κόμπλεξ” των ντέρμπι που δεν φέρνουν τη νίκη εδώ και 11 ματς. Ο Πορτογάλος μέσος στάθηκε και στο γεγονός πως συμβαίνουν περίεργα πράγματα στα Σπάτα…λέγοντας πως κάποιοι τραυματίζονται ή αρρωσταίνουν από τη μια στιγμή στην άλλη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του παίκτη της ΑΕΚ: 

Για το τι έγινε στον αγώνα και την ανατροπή;

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο να το εξηγήσει κανείς. Εμείς ως ομάδα που είμαστε πρέπει να σκεφτούμε ότι στο ημίχρονο ήμασταν μπροστά 0-2 και το τέλος ήταν καταστροφή. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, εγώ προσωπικά, είναι να σκεφτώ εγώ ο ίδιος τι κάνω. Όλοι οι παίκτες θα πρέπει να σκεφτούμε αυτό το πράγμα. Αλλά είναι ένα παιχνίδι πως πρέπει να ξέρουν όλοι πως κανείς δεν είναι ικανοποιημένος. Εγώ προσωπικά, από τη δική μου εμφάνιση, δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος».

Για την απογοήτευση του κόσμου;
«Είναι απόλυτα λογικό ο κόσμος να είναι στεναχωρημένος. Ο καθένας γεννιέται μία ομάδα. Για εμάς τους παίκτες είναι πολύ δύσκολο να νιώσουμε πως νιώθει ο κόσμος. Αισθάνομαι ντροπή».

Τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο στην ΑΕΚ;
«Αυτό που φταίει είναι ότι φοβόμαστε όταν κερδίζουμε. Όταν είμαστε μπροστά σκορ, φοβούμαστε ότι κάτι θα γίνει και θα στραβώσει το παιχνίδι. Είναι κάποιοι ποδοσφαιριστές που ξαφνικά τραυματίζονται, και άλλοι αρρωσταίνουν. Δεν  ξέρω τι συμβαίνει, αλλά όλα πάνε στραβά. Όταν κερδίζαμε 0-2, νιώθαμε ότι δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα. Κι εμείς οι ίδιοι δεν μπορούμε να το εξηγήσουμε».

Για το αρνητικό σερί 11 αγώνων ντέρμπι χωρίς νίκη;
«Στο ημίχρονο πιστεύαμε ότι θα κερδίζαμε το ματς. Θα πρέπει να σταματήσουμε να έχουμε τον φόβο στα ντέρμπι. Θα πρέπει εμείς οι ίδιοι να ξέρουμε να παίρνουμε τα αποτελέσματα. Είναι λογικό να μην είναι κανείς ευχαριστημένος απ’ αυτό το στατιστικό. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να δώσουμε εξηγήσεις για το τι συνέβη στο παιχνίδι. Ο καθένας από εμάς θα πρέπει να ρωτήσει τον εαυτό του. Να εξηγήσουμε εμείς τι συνέβη και να καταλάβει και ο κόσμος»

Σχετικά με Κωνσταντίνος Κουτλιάνης

Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και αποφοίτησε το 2018. Το 2019 πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική του άσκηση στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και συντάκτης αθλητικού blog, ενώ για 3 χρόνια αρθρογραφούσε σε μουσικό blog. Επίσης έχει εργαστεί και σε διαδικτυακό ραδιόφωνο. Ξεκίνησε στο AEΚ passion για να βοηθήσει το site.

Ελέγξτε επίσης

Οργή Οικονόμου με τους Ιταλούς

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός έχει εκνευριστεί με κάποια πράγματα που γράφτηκαν στην Ιταλία, σε συνέντευξη …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com