Σιμόες σε Μάνταλο: «Πέτρο, ο αρχηγός είσαι εσύ!»

Διαβάστε τη συγκλονιστική στιγμή που εκτυλίχθηκε ανάμεσα στους δυο αρχηγούς της Ένωσης λίγο πριν από τη σέντρα στο Αγρίνιο.

Ένα ιδιαίτερο περιστατικό έλαβε χώρα στο Αγρίνιο λίγο πριν την έναρξη του αγώνα της ΑΕΚ με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, καθώς ο Πέτρος Μάνταλος είπε στον γενικό αρχηγό της ομάδας, Βασίλη Δημητριάδη, ότι το περιβραχιόνιο του αρχηγού πρέπει να το φορέσει ο Σιμόες,  ο οποίος θα ξεκινούσε στο αρχικό σχήμα των «κιτρινόμαυρων» έπειτα από την πολύμηνη αποχή του λόγω τραυματισμού.

Ωστόσο, ο Σιμόες έδειξε ανωτερότητα, αγκαλιάζοντας τον Μάνταλο και λέγοντας του «Πέτρο, ο αρχηγός είσαι εσύ».

Εν τέλει, η «διαμάχη» μεταξύ των δυο αρχηγών της Ένωσης συνεχίστηκε λίγο πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης, όταν και επιλήφθηκε ο ίδιος ο Βασίλης Δημητριάδης λέγοντας στον Πέτρο Μάνταλο «Πέτρο, είναι σαν να του το έδωσες. Πάμε κανονικά».

Κυριάκος Μαντζακίδης
Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννημένος στο Περιστέρι, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -