Αρχική / ΕΥΡΩΠΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Σιμόες: «Θέλω να συγχαρώ τους αντιπάλους μας για την πρόκριση… αλλά το ποδόσφαιρο είναι άδικο»

Σιμόες: «Θέλω να συγχαρώ τους αντιπάλους μας για την πρόκριση… αλλά το ποδόσφαιρο είναι άδικο»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV: 

«Το ποδόσφαιρο είναι άδικο. Εμείς αυτό που ψάχναμε ήταν ένα γκολ. Η Ντιναμό είναι μια μεγάλη ομάδα, αλλά εμείς προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο τόσο στο πρώτο ματς, όσο και σήμερα. Θέλω να συγχαρώ τους αντιπάλους μας για την πρόκριση, όμως το ποδόσφαιρο, όπως προείπα, πολλές φορές δεν είναι δίκαιο. 

Δε θεωρώ ότι πρέπει να επικεντρωθούμε στις χαμένες ευκαιρίες. Τις χάσαμε γιατί τις δημιουργήσαμε. Και στα δύο παιχνίδια ήμασταν καλύτεροι. Πρέπει να είμαστε περήφανοι για την εικόνα που δείξαμε σ’ αυτό το ζευγάρι. Φεύγουμε με το κεφάλι ψηλά από τη διοργάνωση, καθώς ήμασταν αήττητοι. 

Νομίζω ότι αυτό που θα κάνουμε πλέον είναι να σκεφτούμε από αύριο το ματς με τον Ατρόμητο. Έχουμε αυτοπεποίθηση κι αυτό δε θα άλλαζε είτε αν κερδίζαμε είτε αν χάναμε σήμερα». 

Σχετικά με Βάιος Παπακωνσταντίνου

Βάιος Παπακωνσταντίνου
O Βάιος Παπακωνσταντίνου είναι γεννημένος το 1998 και η καταγωγή του είναι από την Λάρισα. Σπουδάζει στο Τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού στην Κατερίνη. Παρόλα αυτά η αγάπη του για το ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα για την ΑΕΚ είναι μεγάλη, με αποτέλεσμα να ασχοληθεί με την αρθρογραφία . Μέσα από το ΑΕΚPASSION του δίνεται η δυνατότητα να εκφράσει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη και να συμβάλει στην έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των φίλων της ομάδας μας. Ο Βάιος είναι ο αρμόδιος για την επεξεργασία και την δημιουργία φωτογραφιών και βίντεο του AEK PASSION.

Ελέγξτε επίσης

Ξεκαθαρίζει σήμερα του Μπογέ

Μέσα στη μέρα αναμένεται ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com