Αρχική / ΓΗΠΕΔΟ / “Συμπαίκτες” εκατομμυριούχοι για το γήπεδο!

“Συμπαίκτες” εκατομμυριούχοι για το γήπεδο!

Σίγουρα για ένα τόσο μεγάλο έργο που δεν είναι μόνο να το φτιάξεις, αλλά και να κάνεις επενδύσεις μέσα και γύρω από αυτό που θα φέρουν έσοδα είναι πολύ σημαντικό. Εκτός από τον Δημήτρη Μελισσανίδης ακούστηκε τις προηγούμενες μέρες το όνομα του ζάπλουτου Φιλάρετου Καλτσίδη στα διοικητικά της ΠΑΕ ΑΕΚ. Αυτό ωστόσο διαψεύστηκε κατηγορηματικά.

Αυτό όμως που θα συμβεί σύμφωνα με τιε τελευταίες πληροφορίες είναι πως ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, θα αποκτήσει ισχυρούς συμπαίκτες με μεγάλη οικονομική επιφάνεια για το γήπεδο. Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει στις 20 Δεκεμβρίου όταν θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση της «Δικέφαλος 1924» σχετικά με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους μέχρι 25 εκατ. ευρώ! Αυτή η νέα εξέλιξη σημαίνει “παραίτηση δικαιώματος παλαιών μετόχων”. Οι νέοι “συμπαίκτες” θα φέρουν μια διαφορετική δυναμική και ειδικά σε αυτό το μεγάλο έργο.

Η εταιρεία αναφέρει μεταξύ άλλων:

«… η εταιρεία έχει έρθει σε επαφή και έχει διασφαλίσει ότι υπάρχει ένας μικρός αριθμός ενδιαφερόμενων νέων στρατηγικών επενδυτών με οικονομική επιφάνεια, υψηλό επιχειρηματικό προφίλ και ισχυρή βούληση να αναλάβουν το μεγαλύτερο μέρος της σκοπούμενης αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, η οποία κρίνεται ως ο προσφορότερος τρόπος χρηματοδότησης της κατασκευής του γηπέδου, έναντι άλλων πηγών, όπως ο δανεισμός».

Σχετικά με Κωνσταντίνος Κουτλιάνης

Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και αποφοίτησε το 2018. Το 2019 πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική του άσκηση στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και συντάκτης αθλητικού blog, ενώ για 3 χρόνια αρθρογραφούσε σε μουσικό blog. Επίσης έχει εργαστεί και σε διαδικτυακό ραδιόφωνο. Ξεκίνησε στο AEΚ passion για να βοηθήσει το site.

Ελέγξτε επίσης

Υποκλίνεται… στον Καρέρα ο Κόντε

 Με τα καλύτερα λόγια μιλάει ο Αντόνιο Κόντε, για τη δουλεία του Μάσιμο Καρέρα στην …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com