Αρχική / ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΚΟΚΤΕΙΛ / Συνάντηση κορυφής…

Συνάντηση κορυφής…

Γεμάτη μέρα χθες, με υψηλές συναντήσεις…

Συνάντηση του Προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, του Δόκτορα Μουσταφά Χασάν, με τον Υφυπουργό Πολιτισμού, τον Γιώργο Βασιλειάδη… Παρουσία του Προέδρου της ΟΧΕ Κώστα Γκαντή, του Τεχνικού Σύμβουλου Παναγιώτη Τραικόγλου, της κυρίας Σεραφείμ, του κυρίου Συκά και της αφεντιάς μου….

Συνολική συζήτηση για ευρύτερη θεσμική συνεργασία και όχι μόνο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων του 2021…. Ακολούθησε η εκδήλωση στο κτήριο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, όπου η ΕΟΕ δια του Προέδρου της του κυρίου Καπράλου, τίμησε τον κύριο Μουσταφά Χασάν, για την προσφορά του στον Ολυμπισμό και την στήριξή του στο Ελληνικό Χαντμπολ…

Παρόντες, ο Στέλιος Αγγελούδης, Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΟΕ, ο Μανώλης Κολυμπάδης, Γενικός Γραμματέας, ο Γιώργος Αλικάκος, Πρόεδρος της ΕΘΝΟΑ, Χειβιδόπουλος, Προδρομίδης από την ΟΧΕ, Σταυρακάκης, Σταματιάδης Δημήτρης και Ψωμιάδου από την ΕΣΧΑ… Κρανάκης, Μπακουλοπούλου, Τσιαγγούρη από Προπονητές, ο πανταχού παρών, Κώστας Χατζηδημητρίου, η Κατερίνα και η Αντιγόνη από την ΟΧΕ.

Επίσης μας τίμησε με την παρουσία της η κυρία Ουδατζή από το Αθλητικό Μουσείο της Θεσσαλονίκης…. Άφησα τελευταίο τον Παναγιώτη τον Τραϊκόγλου, τον αφανή ήρωα, τον άνθρωπο- κλειδί, στην εξαιρετική σχέση του Χασάν Μουσταφά με την Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδας….

Ειπώθηκαν πολλά, σε άριστο κλίμα και μπήκαν οι βάσεις για ευρύτερη συνεργασία….

Η επίσκεψη θα συνεχιστεί στην Αργολίδα μέχρι το Σάββατο….

Συναντήσεις κορυφής λοιπόν και τα καλύτερα έρχονται!

Κώστας Σταματιάδης.

Σχετικά με Κώστας Σταματιάδης

Κώστας Σταματιάδης
Ελεύθερος Επαγγελματίας, Συμβουλευτική Επιχείρηση Αθλητής στίβου στην ΑΕΚ, στα 100, 200, 4×100. Συμμετοχή στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, στο τεχνικό τιμ και στις κατασκηνώσεις 1992- 1996. Εθελοντής Δασοπυροσβέστης στον ΣΥΝΠΑ 1999- 2001. Μέλος ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2005-2008. Εκ των ιδρυτών του τμήματος Χάντμπολ και υπεύθυνος τμήματος. Τεχνικός Διευθυντής της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2008-2011. Τεχνικός Διευθυντής ΚΑΕ ΑΕΚ 2011-2012. Μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ 2012- 2014. Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ 2014-2017 Αναπληρωματικό μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής 2017 -2020. Μέλος της Επιτροπής Be Active 2015-2017. Μέλος της Επιτροπής Ισοτιμίας της ΓΓΑ 2014-2017. Διοργάνωση Αθλητικών Εκδηλώσεων με παράλληλες κοινωνικές δράσεις , αλληλεγγύης, στήριξης και βοήθειας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. ΥΓ. Όλες οι δραστηριότητες αυτές, στην ΑΕΚ, στην ΟΧΕ και γενικά, γίνονται εθελοντικά και αφιλοκερδώς.

Ελέγξτε επίσης

Τέλος εποχής…

Αυτό το φαντεζί λογότυπο, μαζί με άλλα για τα υπόλοιπα τμήματα της Μάνας, μου τα …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com