Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΑΕΚ συναντήθηκε με τον Υπουργό Ανάπτυξης, με θέμα την επικείμενη μετακόμιση της ομάδας στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.
Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Κώστας Κετσετζόγλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6, υπήρξε συνάντηση το πρωί της Παρασκευής μεταξύ των δύο ανδρών, με την πλευρά του Υπουργείου να δίνει διαβεβαιώσεις πως θα γίνει ό,τι περνά από το χέρι της κυβέρνησης για να τρέξουν οι διαδικασίες.
Θυμίζουμε πως από την ΑΕΚ έχει εκφραστεί η θέση πως θέλει να μπει στο νέο της «σπίτι» στις αρχές του 2020. Σε αντίθετη περίπτωση, αν υπάρξουν καθυστερήσεις και προκειμένου να μην αποδυναμωθεί η ομάδα αλλάζοντας έδρα σε προχωρημένο στάδιο της σεζόν, τότε θα προτιμήσει να μπει στο νέο γήπεδο τη σεζόν 2020/21.
Αναμένεται και σχετική ανακοίνωση εντός της ημέρας από το Υπουργείο Ανάπτυξης.

