Συνδέουν τον Καλντερόν με την «Ένωση» στο Μεξικό!

Για τη θέση του αριστερού μπακ.

Μετά τον Αλέξις Βέγκα, ένας ακόμη παίκτης φημολογείται ότι θα αποτελέσει μέλος της «μεξικάνικης παροικίας» που έχει χτίσει ο Ματίας Αλμέιδα στην «Ένωση». Ο λόγος για τον 26χρονο αριστερό αμυντικό Κριστιάν Καλντερόν, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Τσίβας στο τέλος του Δεκεμβρίου.

Η κίνηση αυτή φυσικά, αν και εφόσον γίνει, θα έχει ως υπόβαθρο το ότι τον Ιανουάριο ο Χατζισαφί και ο Μοχαμάντι θα λείψουν για το Κύπελλο Ασίας όπου θα εκπροσωπήσουν το Ιράν, με τον Πήλιο να μένει ως η μοναδική επιλογή στη θέση αυτή, ενώ ενδεχομένως να έχει ορίζοντα και το καλοκαίρι, οπότε και τα συμβόλαια αμφοτέρων λήγουν (θυμίζουμε ότι ο πρώτος έχει την δυνατότητα για +1).

Ο «Τσικότε», όπως είναι το παρατσούκλι του, αγωνίζεται στην Τσίβας από τον Γενάρη του 2020, αλλά θέλει να αποχωρήσει λόγω προβλημάτων στη σχέση του με τον προπονητή του, τον Παούνοβιτς, ενώ έχει καταγράψει και πειθαρχικά παραπτώματα. Συγκεκριμένα, μεξικανικά ΜΜΕ αναφέρουν τα εξής για τον παίκτη:

- Advertisement -

«Ο Καλντερόν δεν αποκλείεται να αναζητήσει την τύχη του στην Ευρώπη και ίσως στην ομάδα του Αλμέιδα, με δεδομένο πως στη Liga MX δεν έχει προκύψει κάποια ενδιαφέρουσα προοπτική. Κρατήστε αυτό…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -