Σύνδεσμος Παλαιμάχων ΑΕΚ: «Η τιμή στον Θωμά Μαύρο, είναι τιμή και για εμάς»

Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων της ΑΕΚ, με αφορμή τη σημερινή ημέρα της Εθνικής Εορτής, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται και στην ανακήρυξη του Θωμά Μαύρου ως Αιώνιου Πρεσβευτή της ομάδας μας. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδέσμου:

«Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ εύχεται χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες επί τη ευκαιρία της επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Αισθανόμαστε επίσης την ανάγκη να συγχαρούμε τον Θωμά Μαύρο για τον τίτλο του Αιώνιου Πρεσβευτή της ΑΕΚ, ο οποίος του απονεμήθηκε χθες από την διοίκηση της ομάδας μας. Ο αγαπημένος φίλος και συμπαίκτης Θωμάς Μαύρος είναι ένα από τα μεγαλύτερα ιστορικά κεφάλαια της ΑΕΚ και ένα από τα πιο διακεκριμένα μέλη του Συνδέσμου μας. Η τιμή που του έγινε, είναι τιμή και για όλους εμάς».

Μπάμπης Εγγλέζος
Μπάμπης Εγγλέζος
40 χρόνια ζωής, 40 χρόνια ΑΕΚτζής! Όταν με ρώταγαν παιδί, τί θέλω να γίνω, τους έλεγα να δουλεύω στην ΑΕΚ. Πρώτη επιλογή για σπουδές η δημοσιογραφία, με απώτερο στόχο, τί άλλο, το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Αλλιώς τα έφερε η ζωή και τώρα, με λίγα χρόνια καθυστέρηση, ερασιτεχνικά πλέον, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Αφού έτσι κι αλλιώς, όλη μέρα ήμουν μπροστά σε μια οθόνη και διάβαζα για την ΑΕΚ, τώρα το κάνω και για το ΑΕΚPASSION. Και η ικανοποίηση είναι μεγάλη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -