Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Σύνδεσμος Παλαιμάχων: «Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους, σύντομα να επιστρέψουμε στην κανονική μας ζωή»

Σύνδεσμος Παλαιμάχων: «Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους, σύντομα να επιστρέψουμε στην κανονική μας ζωή»

Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών έστειλε τις ευχές του για το φετινό Πάσχα.

Αναλυτικά:

«Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλη την οικογένεια της ΑΕΚ και σε όλο τον κόσμο. Να είναι το τελευταίο Πάσχα που κάνουμε υπό αυτές τις δύσκολες συνθήκες και σύντομα να επιστρέψουμε στην κανονική μας ζωή».

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Αρσενιάδης: «Ευχαριστημένος για τη σοβαρότητα που δείχνουν οι παίκτριες μου»

Ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ μίλησε για τη νίκη επί του Πανναξιακού. …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com