Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Συνέχεια με ΑΕΚ – Ανόρθωση στο τουρνουά “Ανδρέας Παπασταμάτης”

Συνέχεια με ΑΕΚ – Ανόρθωση στο τουρνουά “Ανδρέας Παπασταμάτης”

Η Ένωση μετά τη χθεσινή της νίκη κόντρα στο Διομήδη, συνεχίζει σήμερα τις υποχρεώσεις της αντιμετωπίζοντας την ομάδα από την Κύπρο.

Η χθεσινή πρεμιέρα του 1ου διεθνούς τουρνουά “Ανδρέας Παπασταμάτης” ολοκληρώθηκε με την ΑΕΚ να επικρατεί με σκορ 40-19 του Διομήδη Άργους και την Ανόρθωση να επικρατεί 27-20 της Eurofarm Pelister.

Σήμερα οι δυο νικήτριες της πρεμιέρας θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στις 20:00. Πριν την έναρξη της αναμέτρησης θα πραγματοποιηθεί και η αδελφοποίηση μεταξύ των δυο συλλόγων.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα του τουρνουά:

18:00 Διομήδης Άργους – Eurofarm Pelister

20:00 ΑΕΚ – Ανόρθωση

Σχετικά με Κυριάκος Μαντζακίδης

Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννήθηκα τον Σεπτέμβριο του 1994 στο Περιστέρι Αττικής όπου ζω μέχρι σήμερα. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο της Πληροφορικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Λατρεύω τον αθλητισμό, το ραδιόφωνο και φυσικά τις αθλητικές (κι όχι μόνο) αναλύσεις με επιχειρήματα. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους!

Ελέγξτε επίσης

Με Άρη Νικαίας για το 2×2

H εμφατική νίκη της ΑΕΚ την περασμένη Δευτέρα απέναντι στον Ολυμπιακό, ήταν μόνο η αρχή. …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com