Συνέχισαν τα ατομικά οι Σβάρνας, Σαμπανάτζοβιτς

Ολοκληρώθηκε το απογευματινό πρόγραμμα της 3ης ημέρας στην Πορταριά. 

Χωρίς την παρουσία των Σβάρνα, Σαμπανάτζοβιτς και Χατζηεμμανουήλ ολοκληρώθηκε η 3η ημέρα προετοιμασίας της ΑΕΚ στο Πήλιο. Οι παίκτες εστίασαν στη φυσική κατάσταση, τιε μεταβιβάσεις της μπάλας, αλλά και την τακτική, με την αυριανή προπόνηση να προγραμματίζεται στις 9:30 το πρωί.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

Ολοκληρώθηκε το σημερινό προπονητικό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στο αθλητικό κέντρο της Πορταριάς.

- Advertisement -

Οι παίκτες της ομάδας γυμνάστηκαν τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δουλειά στη φυσική κατάσταση, στις μεταβιβάσεις και στην τακτική. Οι Στράτος Σβάρνας, Άνελ Σαμπανάτζοβιτς και Βασίλης Χατζηεμμανουήλ προπονήθηκαν ατομικά.

Αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια προπόνηση, στις 9.30.

Θοδωρής Μιμίκος
Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του site φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -