Συνεχίζεται το ταξίδι του τροπαίου της ΑΕΚ στη βόρεια Ελλάδα

Γνωστό έγινε τo αναλυτικό πρόγραμμα της περιοδείας του τροπαίου του Πρωταθλήματος για το διάστημα από 6 έως και 8 Ιουλίου.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει το αναλυτικό πρόγραμμα του Tour του Τροπαίου του Πρωταθλήματος 2025-2026, για το διάστημα από 6 έως και 8 Ιουλίου:

ΔΕΥΤΕΡΑ 6/7
ΔΡΑΜΑ: στις 20.00 στην Πλατεία Ελευθερίας.

- Advertisement -

ΤΡΙΤΗ 7/7
ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ: στις 11.00 στην Πλατεία Δασίου.
ΚΟΜΟΤΗΝΗ: στις 20.00 στην Κεντρική Πλατεία Ειρήνης.

ΤΕΤΑΡΤΗ 8/7

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: στις 11.00 κάτω από την Πλατεία Φάρου».

Κυριάκος Μαντζακίδης
Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννημένος στο Περιστέρι, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -