Στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκεται η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ έπειτα από τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Preleague.Η Ένωση πραγματοποίησε το απόλυτο(9β. σε 3 παιχνίδια)μέχρι στιγμής,αφού χθες νίκησε με 3-0 σετ τον Φ.Ο. Βριλησσίων.
Οι “κιτρινόμαυρες” ήταν ανώτερες από την ομάδα των Βριλησσίων.Μπήκαν πολύ συγκεντρωμένες στο πρώτο σετ και ακολούθησαν κατά γράμμα τις οδηγίες του Γιώργου Σαμαρά.Το πρώτο σετ τελείωσε με το εμφατικό 25-13,με τις Οικονομίδου και Ζίγκα να ξεχωρίζουν.Στη συνέχεια,η Ένωση πήρε και το δεύτερο σετ με 25-17 συνεχίζοντας στους ίδιους ρυθμούς με το πρώτο.Το τρίτο σετ ήρθε να επιβεβαιώσει την αγωνιστική ανωτερότητα της ΑΕΚ,η οποία επικράτησε με 25-15,για να γραφτεί το τελικό 3-0 σετ.Χθες στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας όλες οι αθλήτριες της ΑΕΚ έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο και είναι γεγονός πως συνεχώς βελτιώνονται,χωρίς να αποτελεί τυχαίο γεγονός πως βρίσκονται μετά το πέρας της τρίτης αγωνιστικής μόνες πρώτες στην κορυφή του πρωταθλήματος.
Τα σετ:25-13, 25-17, 25-15
Για την ΑΕΚ αγωνίστηκαν: Χρυσομάλλη, Οικονομίδου, Ζίγκα, Μπίσκου, Γκρέκα, Μαλουσάρη / Λύρα (λ), Μπέλια (λ), Αντωνιάδη, Βυζαντινού, Γεωργακοπούλου, Σουβαλιώτη.
Δείτε παρακάτω τη βαθμολογία της Preleague(μέχρι τώρα):

