Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Συνεχίζουν μαζί ΑΕΚ και «The Workout Lab»

Συνεχίζουν μαζί ΑΕΚ και «The Workout Lab»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Μάνας» ΑΕΚ για την ομάδα χάντμπολ.

Ακολουθεί παρακάτω:

Μετά την απόλυτα επιτυχημένη περσινή χρονιά που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του τρεμπλ, η ΑΕΚ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχεια της συνεργασίας της με την «The Workout Lab», οι άρτιες εγκαταστάσεις της οποίας, φιλοξενούν την ανδρική μας ομάδα χειροσφαίρισης.

Υπό τις οδηγίες του υπεύθυνου προπονητή εκγύμνασης, Αλέξανδρου Προβολισιάνου, που παρέχει στην ομάδα μας το χώρο για την προπόνηση των παικτών μας, είμαστε βέβαιοι ότι θα συμβάλλει στο στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την περαιτέρω βελτίωση και εξέλιξη που θα οδηγήσει σε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Συμφώνησε να αποχωρήσει ο Πινέδα από τη Θέλτα

Απομένει πλέον η ανακοίνωση από τον ισπανικό σύλλογο, όπως φαίνεται. Όπως όλα δείχνουν, παρελθόν θα …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com