Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Συνεχίζουν με ατομικό Τσιγκρίνσκι και Κλωναρίδης

Συνεχίζουν με ατομικό Τσιγκρίνσκι και Κλωναρίδης

Οι δύο ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ,συνεχίζουν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν,ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας προπονήθηκαν κανονικά χωρίς κάποιο πρόβλημα.

Η προπόνηση της Τρίτης δεν έκρυβε κάποιο απρόοπτο για την ΑΕΚ καθώς με ατομικό συνέχισαν οι Τσιγκρίνσκι και Κλωναρίδης,μη μπορώντας να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν από τα παιχνίδια με Μπασακσεχίρ και Κραϊόβα αντίστοιχα.

Αύριο η προπόνηση θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα είναι ανοιχτή για τους εκπροσώπους του Τύπου τα πρώτα 15 λεπτά. Προηγουμένως στις 17:00,θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του προπονητή Μιγκέλ Καρντόσο στην νέα αίθουσα Τύπου στο Ο.Α.Κ.Α ενώ δίπλα στον προπονητή θα κάνει δηλώσεις ο Αντρέ Σιμόες.

Σχετικά με Σταμάτης Σταθάτος

Σταμάτης Σταθάτος
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1995 και από πολύ μικρή ηλικία μου κόλλησε το μικρόβιο της ΑΕΚ,διαβάζοντας ανελλιπώς την (ΏΡΑ) και παρακολουθώντας πάντα μαζί με τον πατέρα μου τους αγώνες της ΑΕΚ με τις αναλύσεις μετά τον αγώνα να έχουν γίνει παράδοση μέχρι και σήμερα.Το όνειρο μου να αγωνιστώ με τη φανέλα της ΑΕΚ έχοντας το 10 στη πλάτη μπορεί να μην πραγματοποιήθηκε αλλά το νέο μου όνειρο να είμαι στα ενδότερα της καθημερινότητας της ΑΕΚ, είναι ένα όνειρο που το AEK PASSION με βοήθησε να το κάνω πραγματικότητα.

Ελέγξτε επίσης

Συμφώνησαν ΑΕΚ-Καρέρα, ανακοινώνεται αύριο ο Ιταλός τεχνικός

Έπεσαν οι υπογραφές για την έναρξη της συνεργασίας με τον Μάσιμο Καρέρα και αναλαμβάνει τα …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com