Αρχική / AEKPASSION / Συνέντευξη Τύπου δίνουν την Παρασκευή οι Παπαδημητρίου-Κονέ

Συνέντευξη Τύπου δίνουν την Παρασκευή οι Παπαδημητρίου-Κονέ

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής και ο Τεχνικός Διευθυντής της ΑΕΚ θα μιλήσουν την Παρασκευή (10/9) στους εκπροσώπους του Τύπου ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου και ο Παναγιώτης Κονέ θα παραχωρήσουν κοινή Συνέντευξη Τύπου την προσεχή Παρασκευή (10/9) στις 16:30 στα Σπάτα, ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Παρόντες θα είναι μεταξύ άλλων και οι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ η εκδήλωση θα μεταδοθεί μέσω live streaming για να την παρακολουθήσουν ζωντανά και οι φίλοι της Ένωσης.

Σχετικά με Κυριάκος Μαντζακίδης

Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννήθηκα τον Σεπτέμβριο του 1994 στο Περιστέρι Αττικής. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και νυν μεταπτυχιακός φοιτητής στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους!

Ελέγξτε επίσης

Ανασκόπηση ΑΕΚ: ένας ολόκληρος(σχεδόν) σύλλογος σε αγωνιστική κατάρρευση!

Ο Μπάμπης Εγγλέζος γράφει για την τραγική αγωνιστικά χρονιά σε όλα σχεδόν τα τμήματα του …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com