Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Συνεργασία με «ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ» για την «Βασίλισσα»

Συνεργασία με «ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ» για την «Βασίλισσα»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ για τη νέα της δράση.

Ακολουθεί παρακάτω:

«Η ΑΕΚ ΒC πιστή επί σειρά ετών στις δράσεις με πρωταγωνιστή τον άνθρωπο ανακοινώνει, ότι θα συνεργαστεί με «ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ», στα Άνω Λιόσια.

Εκπρόσωποι της ΑΕΚ ΒC επισκέφθηκαν σήμερα (14/10) τις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Α.μεΑ. «ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ» στα Άνω Λιόσια με σκοπό τη γνωριμία και την εκδήλωση της έμπρακτης υποστήριξης της καλαθοσφαιρικής ΑΕΚ προς τους Ωφελούμενους του Εργαστηρίου.

Σε πολύ φιλικό κλίμα συζητήθηκαν οι μελλοντικές δράσεις μεταξύ της ΑΕΚ ΒC και του Συλλόγου με κοινό γνώμονα την ενσωμάτωση και την αλληλεπίδραση των Ωφελούμενων του Εργαστηρίου μέσω του αθλητισμού, την ευαισθητοποίηση της κοινότητας, την αποδοχή και το σεβασμό της διαφορετικότητας.

Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Α.μεΑ. «ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ»» που στόχο έχει την επαγγελματική κατάρτιση και την παροχή αξιοπρεπούς διαβίωσης μέσα από τη λειτουργία Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης ευχαριστεί από καρδιάς την ΑΕΚ BC για την αμέριστη υποστήριξη του έργου του».

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Πάλι μαζί Ατματσίδης, Χιώτης, Κουτούλας, Καλλιτζάκης (ΦΩΤΟ)

 Μετά από αρκετό καιρό βρεθήκαν ξανά μαζί τέσσερις παλαίμαχοι παίκτες της ΑΕΚ Η ΑΕΚ Β΄ …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com