Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Συνεργασία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ με την Ευρωκλινική Αθηνών

Συνεργασία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ με την Ευρωκλινική Αθηνών

Με ανακοίνωση της,η “Μάνα” ΑΕΚ γνωστοποίησε τη συνεργασία της με την Ευρωκλινική Αθηνών,που θα είναι χορηγός και ιατρικός υποστηρικτής όλων των τμημάτων της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής:

H ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ, που θα αποτελέσει τον επίσημο χορηγό και ιατρικό υποστηρικτή όλων των τμημάτων του Συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Το ιατρικό επιτελείο της Ευρωκλινικής, επικεφαλής του οποίου θα είναι ο κος Γ. Κελάλης, Διευθυντής Ορθοπεδικός, καθώς και ο σύγχρονος ιατρικός εξοπλισμός της θα είναι δίπλα στις προσπάθειες των αθλητών και των αθλητριών της ΑΕΚ για την επίτευξη αγωνιστικών επιτυχιών.

Η έναρξη της συνεργασίας σηματοδοτεί και μία σειρά προνομίων και παροχών υγείας του Ομίλου Ευρωκλινικής προς τους φίλους της ΑΕΚ.

Η ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ από την ίδρυσή της το 1998, προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες υγείας με κέντρο τον άνθρωπο. Αποτελεί ένα άρτιο διαγνωστικό, χειρουργικό και θεραπευτικό κέντρο, θέτοντας υψηλότατα στάνταρ και ακολουθώντας αυστηρή πολιτική ποιότητας εφάμιλλη των μεγαλύτερων κέντρων του εξωτερικού. Διαθέτει κορυφαίο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, μοναδικές εξειδικεύσεις και διακρίσεις σε πανελλήνιο και ευρωπαϊκό επίπεδο, υπερσύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και σύγχρονες εγκαταστάσεις ενώ από το 2016 έγινε η πρώτη κλινική στην Ελλάδα και την Ευρώπη που έλαβε την Πανευρωπιακή Πιστοποίηση “Patients’ Friendly Hospitals».

Σχετικά με Σταμάτης Σταθάτος

Σταμάτης Σταθάτος
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1995 και από πολύ μικρή ηλικία μου κόλλησε το μικρόβιο της ΑΕΚ,διαβάζοντας ανελλιπώς την (ΏΡΑ) και παρακολουθώντας πάντα μαζί με τον πατέρα μου τους αγώνες της ΑΕΚ με τις αναλύσεις μετά τον αγώνα να έχουν γίνει παράδοση μέχρι και σήμερα.Το όνειρο μου να αγωνιστώ με τη φανέλα της ΑΕΚ έχοντας το 10 στη πλάτη μπορεί να μην πραγματοποιήθηκε αλλά το νέο μου όνειρο να είμαι στα ενδότερα της καθημερινότητας της ΑΕΚ, είναι ένα όνειρο που το AEK PASSION με βοήθησε να το κάνω πραγματικότητα.

Ελέγξτε επίσης

Προσφυγική κερκίδα σήμερα στο ΟΑΚΑ

Για ακόμα μία φορά, αντιλαμβανόμαστε γιατί ειναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ. Παρά την πικρή ήττα, …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com