Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Συνεργασία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ με την Ευρωκλινική Αθηνών

Συνεργασία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ με την Ευρωκλινική Αθηνών

Με ανακοίνωση της,η “Μάνα” ΑΕΚ γνωστοποίησε τη συνεργασία της με την Ευρωκλινική Αθηνών,που θα είναι χορηγός και ιατρικός υποστηρικτής όλων των τμημάτων της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής:

H ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ, που θα αποτελέσει τον επίσημο χορηγό και ιατρικό υποστηρικτή όλων των τμημάτων του Συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Το ιατρικό επιτελείο της Ευρωκλινικής, επικεφαλής του οποίου θα είναι ο κος Γ. Κελάλης, Διευθυντής Ορθοπεδικός, καθώς και ο σύγχρονος ιατρικός εξοπλισμός της θα είναι δίπλα στις προσπάθειες των αθλητών και των αθλητριών της ΑΕΚ για την επίτευξη αγωνιστικών επιτυχιών.

Η έναρξη της συνεργασίας σηματοδοτεί και μία σειρά προνομίων και παροχών υγείας του Ομίλου Ευρωκλινικής προς τους φίλους της ΑΕΚ.

Η ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ από την ίδρυσή της το 1998, προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες υγείας με κέντρο τον άνθρωπο. Αποτελεί ένα άρτιο διαγνωστικό, χειρουργικό και θεραπευτικό κέντρο, θέτοντας υψηλότατα στάνταρ και ακολουθώντας αυστηρή πολιτική ποιότητας εφάμιλλη των μεγαλύτερων κέντρων του εξωτερικού. Διαθέτει κορυφαίο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, μοναδικές εξειδικεύσεις και διακρίσεις σε πανελλήνιο και ευρωπαϊκό επίπεδο, υπερσύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και σύγχρονες εγκαταστάσεις ενώ από το 2016 έγινε η πρώτη κλινική στην Ελλάδα και την Ευρώπη που έλαβε την Πανευρωπιακή Πιστοποίηση “Patients’ Friendly Hospitals».

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Δημάτος: «Νίκησε η υπομονή και η επιμονή – Στόχος μας η δεύτερη θέση και το Κύπελλο» (Pic)

 Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, έστειλε το δικό του μήνυμα για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος. …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com