Συντηρητικό πρόγραμμα ο Τζαβέλλας, σταθερά εκτός οι Φερνάντες και Μοχαμάντι

Ο Έλληνας στοπερ προπονήθηκε σε ήπιους ρυθμούς, με τους ανθρώπους των «κιτρινόμαυρων» να μην ανησυχούν για την κατάσταση του.

Με τον Γιώργο Τζαβέλλα να ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα μετά τη χθεσινή του αποθεραπεία, ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 35χρονος στοπερ αποχώρησε τραυματίας από το ματς με τον Ολυμπιακό λόγω ενοχλήσεων, ωστόσο οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν εκφράζουν καμία ανησυχία για την κατάσταση του.

Τέλος, σταθερά εκτός προπόνησης έμειναν οι τραυματίες Φερνάντες και Μοχαμάντι, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Κυριάκος Μαντζακίδης
Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννημένος στο Περιστέρι, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -