Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Σεισμικές… δονήσεις προκάλεσε η πρόταση της ΑΕΚ!

Σεισμικές… δονήσεις προκάλεσε η πρόταση της ΑΕΚ!

 Σεισμικές… δονήσεις προκάλεσε η πρόταση της ΑΕΚ, για τη συνεχεία του πρωταθλήματος και περιμένει πλέον τις αντιδράσεις από τις άλλες ομάδες.

Η ΑΕΚ είχε έτοιμη την πρόταση της για την επομένη μέρα του ελληνικού μπάσκετ και περιμένει… απαντήσεις.

Η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ και ο Μάκης Αγγελόπουλος σε πολύ δύσκολους καιρούς για το ελληνικό μπάσκετ, βγαίνουν μπροστά προκειμένου να διασφαλιστεί η συνεχεία της EKO Basket League και να μην πάνε χαμένοι οι κόποι μιας χρόνιας.

Για το λόγο αυτό προτάθηκε από την «Βασίλισσα» και τον Μάκη Αγγελόπουλο η διεξαγωγή του Final 8, με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΑΕΚ να ξεκινάει… ένα γύρο τηλεφωνημάτων, ώστε να δει προς το που κινούνται και οι υπόλοιπες ομάδες.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ»  η κίνηση της ΑΕΚ, προκάλεσε απόλυτα θετικές εντυπώσεις. Αυτό είναι αποδεδειγμένο, διότι η «Ένωση» θέλει να τελειώσει το πρωτάθλημα στα παρκέ. Με την «Βασίλισσα» πλέον να περιμένει απαντήσεις μετά την πρόταση που έκανε και αναμένει τώρα τις αντιδράσεις από τις υπόλοιπες ομάδες της EKO Basket League.

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Απομένουν οι ανακοινώσεις για Γιακουμάκη και Φένλο, παραμένει στη Γκόρνικ ο Βασιλαντωνόπουλος

 Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι δύο πωλήσεις για την ΑΕΚ. Τα τυπικά μένουν πλέον για …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com