Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Σκάκι: Συνεχίζονται μέσω διαδικτύου οι δραστηριότητες

Σκάκι: Συνεχίζονται μέσω διαδικτύου οι δραστηριότητες

Διαβάστε την ενημέρωση της Ερασιτεχνικής αναφορικά με τις δραστηριότητες του τμήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Τμήμα Σκάκι της ΑΕΚ, όπως άλλωστε προβλέπεται από τις τελευταίες οδηγίες της πολιτείας, έχει αναστείλει όλες τις σκακιστικές του δραστηριότητες που λάμβαναν χώρα στο εντευκτήριο του Συλλόγου μας. Όλες οι δραστηριότητες συνεχίζονται αποκλειστικά διαδικτυακά.

Έτσι, συμπληρωματικά των 3 τμημάτων δημιουργικής απασχόλησης που έχουν ξεκινήσει από τον Οκτώβριο, προστίθεται και ένα τέταρτο, αυτό των προχωρημένων Ενηλίκων, κάθε Δευτέρα 19:00-21:00 το απόγευμα.

Τα τμήματα στο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης έχουν ως εξής:

Δευτέρα 19:00 – 20:00 – Τμήμα Προχωρημένων Ανηλίκων
Δευτέρα 19:00 – 21:00 – Τμήμα Προχωρημένων Ενηλίκων
Τετάρτη 21:00 – 22:00 – Τμήμα Ενηλίκων
Σάββατο 13:00 – 14:00 – Τμήμα Αρχαρίων Ανηλίκων

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με mail στο chess@aek.gr.

Πέραν όλων των παραπάνω, θα συνεχίσουμε με τουρνουά μέσω διαδικτύου από την πλατφόρμα lichess.org, όπου μπορείτε να φτιάξετε όλοι λογαριασμό δωρεάν και να παίξετε σκάκι. Την ομάδα μας θα την βρείτε στην διεύθυνση https://lichess.org/team/aek.

Ευχόμαστε όλο αυτό να περάσει γρήγορα και όσο το δυνατόν ανώδυνα και με μια ευχή ότι όλοι θα είμαστε εδώ όταν τελειώσει η καραντίνα για να απολαύσουμε και πάλι το αγαπημένο μας άθλημα από κοντά».

Σχετικά με Κυριάκος Μαντζακίδης

Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννήθηκα τον Σεπτέμβριο του 1994 στο Περιστέρι Αττικής όπου ζω μέχρι σήμερα. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο της Πληροφορικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Λατρεύω τον αθλητισμό, το ραδιόφωνο και φυσικά τις αθλητικές (κι όχι μόνο) αναλύσεις με επιχειρήματα. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους!

Ελέγξτε επίσης

Ολιβέιρα: «Σήμερα απογοητεύσαμε τον κόσμο μας, οφείλουμε μια νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό την Κυριακή»

  Όλα όσα δήλωσε ο Νέλσον Ολιβέιρα μετά τη νέα βαριά ήττα της ΑΕΚ από την …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com