Σκάνδαλο: Χωρίς κόσμο οριστικά ο Τελικός Κυπέλλου Μπάσκετ

 Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη κωμωδία στο Ηράκλειο – Με απόφαση ντροπή της ΕΟΚ, ο τελικός της 16ης Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί χωρίς φίλους της ΑΕΚ μόνο με μαθητές και ελάχιστες προσκλήσεις στους δύο φιναλίστ.

Η σύσκεψη κωμωδία που έγινε στο Ηράκλειο ολοκληρώθηκε με την ΕΟΚ, να παίρνει μια απόφαση ντροπή. Και να κρίνει ότι ο Τελικός πρέπει να γίνει χωρίς τους φιλάθλους των δύο φιναλίστ και στο γήπεδο θα βρεθούν μόνο μαθητές.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ κατέθεσε τρεις προτάσεις και απορρίφθηκαν όλες. Ακόμα και αυτή που έλεγε να δώσουν το παρών μόνο οι κάτοχοι των ακριβών διαρκείας και φίλαθλοι που θα πάρουν εισιτήρια από τους χορηγού.

Από την αρχή η στάση της Ομοσπονδίας ήταν αρνητική, στη σύσκεψη που έγινε ακούστηκαν φοβερά πράγματα, πως η αγαπημένη ομάδα της ΕΟΚ από την Πάτρα έστειλε επιστολή και ενημέρωσε ότι είναι διατεθειμένος να μην στείλει στο Ηράκλειο τους φανατικούς τους οπαδούς.

- Advertisement -

Το Περιστέρι από την πλευρά του δεν εκπροσωπήθηκε αδειάζοντας ουσιαστικά τους οπαδούς του. Με την Αστυνομία από τη μεριά της βλέποντας πως η ΕΟΚ δεν ήθελε κόσμο άδραξε την ευκαιρία και τόνισε ότι θα ήταν καλύτερα το ματς να γίνει μόνο με μαθητές.

Η απόφαση της Ομοσπονδίας είναι ντροπή για το ελληνικό μπάσκετ και δείχνει να είναι ανήμπορο να οργανώσει έναν Τελικό με φιλάθλους ακόμα και όταν στους φιναλίστ αναμένεται να βρίσκεται μόνο μια ομάδα  φανατικό κοινό. Είναι αστείο για μια χώρα που θέλει να λέγεται πολιτισμένη να μην  μπορεί να οργανώσει έναν Τελικό που  θα έχει μόνο οπαδούς της ΑΕΚ και από την άλλη φιλάθλους του Προμηθέα ή του Περιστερίου.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ για την απόφαση της ΕΟΚ αναμένεται, μέσα στην ημέρα, να εκδώσει δριμύτατη ανακοίνωση. Ο Τελικός έχει οριστεί για τις 16/2 στα Δύο Αοράκια του Ηρακλείου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -