Μετά τα συνεχόμενα διαιτητικά λάθη υπάρχουν σκέψεις η χρήση του VAR να μπει λίγο νωρίτερα από το προβλεπόμενο
Στην εφετινή διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας υπάρχαν σκέψεις για χρήση VAR μόνο στον τελικό του κυπέλλου. Σύμφωνα με το ΣΠΟΡ FM 94.6, καταβάλλονται προσπάθειες ώστε να γίνει χρήση του VAR όχι μόνο στον τελικό αλλά και στα ημιτελικά του θεσμού, με δεδομένο, μάλιστα, ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προκύψουν ντέρμπι.
Το ενδεχόμενο να υπάρξει λίγο νωρίτερα η χρήση βίντεο στη διοργάνωση, προέκυψε από τα παράπονα που εξέφρασαν οι ιδίες οι ομάδες για τα διαιτητικά λάθη που συνέβησαν στα παιχνίδια της φάσης των “16”.
Ενώ ο Παναθηναϊκός αναμένεται να ζητήσει τη χρήση VAR από τα προημιτελικά, έπειτα από όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μάλιστα, οι «πράσινοι» είναι διατεθειμένοι να ζητήσουν από τις ομάδες να πληρώσουν οι ίδιες.
Πηγή: ΣΠΟΡ FM 94,6

