Αρχική / AEKPASSION / Σκέψεις της ΑΕΚ για Αγγέλου, Δέδα και… Μπάνκι!

Σκέψεις της ΑΕΚ για Αγγέλου, Δέδα και… Μπάνκι!

Τον τεχνικό της νέας σεζόν ψάχνει η Βασίλισσα, με την έκπληξη να αποτελεί το όνομα του Λούκα Μπάνκι που έχει πέσει στο τραπέζι!

Ο Μάκης Αγγελόπουλος μαζί με τους συνεργάτες του καλούνται να αποφασίσουν ποιος θα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ. Ο Βαγγέλης Αγγέλου άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις στην διοίκηση από τον τρόπο που η ομάδα έκλεισε την σεζόν και υπάρχουν σκέψεις για παραμονή του.

Ο 39χρονος τεχνικός της Χάποελ Χολόν, Στέφανος Δέδας δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022 με την ομάδα του Ισραήλ, παρ’ όλα αυτά τίθεται στα υπόψιν της διοίκησης και βρίσκεται στους προπονητές που υπάρχει ιδιαίτερη εκτίμηση προς το πρόσωπό του.

Ο τεχνικός που κλείνει την βασική 3άδα των υποψηφίων είναι ο Λούκα Μπάνκι και μπορεί να αποτελεί έκπληξη το όνομά του για πιθανή επιστροφή, ωστόσο η διοίκηση κράτησε επαφές με την πλευρά του Ιταλού τεχνικού και μετά την απομάκρυνσή του και υπάρχουν σκέψεις για επιστροφή του στην Βασίλισσα.

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Με τον Μάνταλο και επίσημα στην Αγιά Σοφιά!

Ο αρχηγός της ΑΕΚ συναντήθηκε χθες βράδυ με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και αποφασίστηκε να συνεχίσει …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com