Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Σκέψεις της ΕΟΚ για μετάθεση του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος

Σκέψεις της ΕΟΚ για μετάθεση του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος

Στην Ομοσπονδία του μπάσκετ υπάρχουν σκέψεις μετάθεσης της διοργάνωσης την άνοιξη αντί για τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Στη «σκιά» του κορωνοϊού, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης σκέφτεται τη μετάθεση του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ για την άνοιξη αντί για τον ερχόμενο Φεβρουάριο που είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Πρόθεση των ανθρώπων της Ομοσπονδίας είναι η τελική φάση της διοργάνωσης να διεξαχθεί με κόσμο στις εξέδρες κι όχι με το 10% πληρότητας που ισχύει μέχρι στιγμής.

Ένα σενάριο που… έπεσε στο τραπέζι μεταξύ άλλων φαίνεται πως ήταν η διοργάνωση να γίνει τον Μάιο, ωστόσο η ενδεχόμενη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Final-4 της Ευρωλίγκας, απέκλεισε το ενδεχόμενο αυτό.

Υπενθυμίζουμε ότι θέση στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας έχουν ήδη εξασφαλίσει, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, ενώ εκκρεμεί η τέταρτη ομάδα, η οποία θα προκύψει από το ζευγάρι Προμηθέας-ΠΑΟΚ.

Σχετικά με Κυριάκος Μαντζακίδης

Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννήθηκα τον Σεπτέμβριο του 1994 στο Περιστέρι Αττικής. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και νυν μεταπτυχιακός φοιτητής στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους!

Ελέγξτε επίσης

Χωρίς κόσμο και το ΑΕΚ – Ν.Π.Σ. Βόλος

 Δεν αλλάζει στάση η ΑΕΚ Χωρίς κόσμο θα διεξαχθεί το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com