Αρχικη / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Σμίντ: «Σκέφτηκα την πρόταση της ΑΕΚ αλλά δεν ήθελα να φύγω από τη Βασιλεία»

Σμίντ: «Σκέφτηκα την πρόταση της ΑΕΚ αλλά δεν ήθελα να φύγω από τη Βασιλεία»

Ο Ελβετός αριστερός μπακ σε συνέντευξη του σχολίασε μεταξύ άλλων το ενδιαφέρον και την πρόταση που δέχτηκε από την Ένωση.

Παίκτης της Βασιλείας θα παραμείνει ο Ντόμινικ Σμίντ, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον ελβετικό σύλλογο εως το 2027.

Ο 26χρονος αριστερός μπακ και μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ, σε συνέντευξη του στο Basler Zeitung αναφέρθηκε στην πρόταση που δέχτηκε από τους «κιτρινόμαυρους» αλλά και στους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να παραμείνει στη Βασιλεία.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σκέφτηκα την πρόταση της ΑΕΚ. Και θα ήταν περίεργο αν δεν το έκανα όταν είχα μια πρόταση όπως αυτή. Αλλά η χρονική στιγμή δεν ήταν η κατάλληλη για μένα. Το να φύγω από τη Βασιλεία μετά από μια σεζόν και ειδικά μετά από αυτή ήταν εκτός πλαισίου.

Ο σύλλογος προφανώς και γνώριζε για το ενδιαφέρον και με προσέγγισε. Ήταν σημαντικό για τη Βασιλεία να μείνω για καιρό και αυτό με χαροποίησε. Γι’ αυτό δεν είχα κανέναν ενδοιασμό. Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη για το νέο συμβόλαιο. Επίσης δεν έχω κανέναν λόγο να φύγω. Είναι ωραίο να ακούω ότι μπορώ να γίνω σημαντικός για τη Βασιλεία».

Περί Κυριάκος Μαντζακίδης

Γεννημένος στο Περιστέρι, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ο Μάρτον Εστερχάζι στη Νέα Φιλαδέλφεια – Επισκέφθηκε το Μουσείο της ΑΕΚ και την «Αγιά Σοφιά»

Ο εμβληματικός Ούγγρος ποδοσφαιριστής Μάρτον Εστερχάζι, γνωστός και ως ο «Κόμης» των γηπέδων, βρέθηκε την …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *