Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΟΚ με Γκίκα στην ΑΕΚ – μένει εκτός για 2,5 μήνες!

ΣΟΚ με Γκίκα στην ΑΕΚ – μένει εκτός για 2,5 μήνες!

 Μεγάλη ατυχία για τον Νίκο Γκίκα, έσπασε το δάχτυλό του και μένει εκτός δράσης για 2,5 μήνες!

Απίστευτη ατυχία χτύπησε την Βασίλισσα για ακόμα μια φορά. Ένας από τους καλύτερους παίκτες της το τελευταίο διάστημα, ο Νίκος Γκίκας υπέστη μεγάλη ζημιά στο δάχτυλο και αναμένεται να μείνει εκτός δράση για 2,5 μήνες. Σε ανύποπτο χρόνο, στην αναμέτρηση του BCL με Μπαντίρμα, ο Νίκος Γκίκας τραυματίστηκε στον αντίχειρα. . Υπεβλήθη σε πλήρη κλινικό και απεικονιστικό έλεγχο και φάνηκε πως υπέστη ρήξη του ωλενίου πλαγίου συνδέσμου του δεξιού αντίχειρα.

 Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

Η κακοδαιμονία, που από την περασμένη περίοδο «χτυπά» αλύπητα την Ομάδα μας, δεν έχει προηγούμενο…

Σε ανύποπτο χρόνο, στην αναμέτρηση του BCL με Μπαντίρμα, ο Νίκος Γκίκας τραυματίστηκε στον αντίχειρα. Υπεβλήθη σε πλήρη κλινικό και απεικονιστικό έλεγχο, υπό την επίβλεψη του επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ BC, Dr Φραγκίσκου Νικ. Ξυπνητού, στο Metropolitan General, και διαπιστώθηκε, ότι το πρόβλημα είναι σοβαρό.

Ο αθλητής της «Βασίλισσας» υπέστη ρήξη του ωλενίου πλαγίου συνδέσμου του δεξιού αντίχειρα. Ο χρόνος απουσίας του υπολογίζεται σε – τουλάχιστον – δύο μήνες.

 

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Επιστρέφει στη Βασίλισσα ο Κατσίβελης

 Ο 28χρονος γκαρντ για τον επόμενο χρόνο θα φοράει την «κιτρινόμαυρη» φανέλα. Η ΑΕΚ ήρθε …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com