Τις υπηρεσίες του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας φαίνεται πως θα στερηθεί για αρκετό καιρό η ΑΕΚ Betsson, με τον Λιθουανό να υφίσταται κάταγμα, όπως φάνηκε από τις εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:
«Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας δεν απέφυγε τη ζημιά!
Ο διεθνής Λιθουανός φόργουορντ (που τραυματίστηκε σήμερα στην αναμέτρηση με Περιστέρι) υπεβλήθη σε ιατρικό έλεγχο στο «Metropolitan General» όπου και διεγνώσθη, ότι υπέστη κάταγμα 4ου μετακαρπίου αριστεράς άκρας χειρός.
Θα ακολουθήσουν νέες ανακοινώσεις το επόμενο διάστημα».
Υπενθυμίζεται πως ο παίκτης της Βασίλισσας αποχώρησε τραυματίας στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης με το Περιστέρι, με την ομάδα της ΑΕΚ να ενημερώνει πως ο παίκτης είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=hF17zTd9aJo?si=8aGgC2l_-2Ovuihs]
Έτσι, η ομάδα του Πλάθα δεν θα έχει για τις επόμενες εβδομάδες στις τάξεις της ένα πολύτιμο γρανάζι, με τον Κουζμίνσκας να πετυχαίνει 13,7 πόντους, 4,7 ριμπάουντ, 1,2 ασίστ και 1,5 κλεψίματα σε 20,9 λεπτά κατά μέσο όρο στο BCL, ενώ στο πρωτάθλημα σημειώνει 14,6 πόντους και 4,2 ριμπάουντ σε 21,5 λεπτά ανά αγώνα.

