Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Σούπερ συμφωνία της ΑΕΚ με τη NIKE για τη φανέλα

Σούπερ συμφωνία της ΑΕΚ με τη NIKE για τη φανέλα

Διαβάστε τους σημαντικότερους όρους της συμφωνίας ανάμεσα στην Ένωση και τη γνωστή εταιρεία ένδυσης.

Σημαντικές αλλαγές αναμένονται στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων» στο κομμάτι της ένδυσης, καθώς το συμβόλαιο με την Capelli λήγει το προσεχές καλοκαίρι και όπως όλα δείχνουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ βρίσκονται ένα βήμα πριν την οριστική συμφωνία με τη Nike για την ένδυση της ομάδας τα επόμενα χρόνια.

Η τριμερής συμφωνία μεταξύ της Ένωσης, της Nike και του Έλληνα αποκλειστικού διανομέα της πλέον, Ηλία Αρμόδωρου, περιλαμβάνει σημαντικούς όρους και για τις δυο πλευρές.

Μερικοί εξ’ αυτών είναι:

– Αποκλειστικότητα στην εκπροσώπηση της Nike στην ελληνική αγορά, καθώς επενδύει πάνω στην ΑΕΚ και θα πάψει κάθε άλλη συνεργασία με ομάδα που υπάρχει μέχρι τώρα (Άρης, Ατρόμητος και άλλες).

– Δυνατότητα για δημιουργία φανέλας αποκλειστικά για την ΑΕΚ, στα πρότυπα εκείνης με τον ανάγλυφο δικέφαλο που είχε δημιουργηθεί κατά την τελευταία χρονιά της συνεργασίας των δύο πλευρών.

– Διαχείριση εκ μέρους της εταιρείας της μπουτίκ και των υπόλοιπων καταστημάτων στο νέο γήπεδο, με όρους που κρίνονται ικανοποιητικοί για την Ένωση.

– Το πακέτο που αφορά τα οικονομικά δεδομένα της επικείμενης συμφωνίας, αφού η ΑΕΚ αναμένεται να αποκτήσει το σημαντικότερο deal φανέλας στην ελληνική αγορά! Τα χρήματα, δηλαδή, που θα λαμβάνει η ΠΑΕ από τη συνεργασία με τη Nike, αναμένεται να υπερβαίνουν τις συμφωνίες των Παναθηναϊκού με Kappa, ΠΑΟΚ με Macron και Ολυμπιακού με την Adidas.

Σχετικά με Κυριάκος Μαντζακίδης

Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννήθηκα τον Σεπτέμβριο του 1994 στο Περιστέρι Αττικής όπου ζω μέχρι σήμερα. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο της Πληροφορικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Λατρεύω τον αθλητισμό, το ραδιόφωνο και φυσικά τις αθλητικές (κι όχι μόνο) αναλύσεις με επιχειρήματα. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους!

Ελέγξτε επίσης

Κλήθηκε σε απολογία η ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Ατρόμητο

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ είναι μεταξύ των ομάδων που κλήθηκαν σε απολογία από το πειθαρχικό όργανο …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com