Στα υπ’ όψιν ο Μπρούνο Άλβες στην ΑΕΚ

Στην «Ένωση» κάνουν σκέψεις, όσον αφορά τον Πορτογάλο, για μία θέση στο ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου, με τον ίδιο να μην λέει «όχι».

Ως γνωστόν, στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ το καλοκαίρι που έρχεται θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές, όσον αφορά το οργανόγραμμά της.

Πέρα από το ζήτημα του προπονητή λοιπόν (που είναι από τα… καυτά θέματα της ομάδας), προσθαφαιρέσεις θα δούμε και στα στελέχη.

Ένας από τους ανθρώπους που σκέφτονται στη διοίκηση του συλλόγου είναι ο Μπρούνο Άλβες, αφού ο Πορτογάλος αμυντικός εκτός του ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αποχωρήσει από τον Απόλλων Σμύρνης, είναι πολύ πιθανό να… κρεμάσει και τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια!

- Advertisement -

Έτσι, οι ιθύνοντες της «Ένωσης» έχουν στο νου να έρθουν σε επικοινωνία μαζί του προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο θέσης του στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Από την πλευρά του, ο Μπρούνο Άλβες δεν είναι αρνητικός σε αυτό (ιδίως αν υπάρξει και συμφωνία με τον Φερνάντο Σάντος να αναλάβει ξανά τον πάγκο του «Δικεφάλου»).

Επίσης, στο μυαλό των διοικούντων είναι και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, με τον Ουκρανό βέβαια να μην έχει πάρει την απόφαση για να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Στράτος Γυμνάγος
Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -