Στα Σπάτα για ατομική προπόνηση ο Λιβάι Γκαρσία!

Ο επιθετικός της ΑΕΚ παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε άδεια, βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο των «κιτρινόμαυρων».

Στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων βρέθηκε χθές Τετάρτη (23/11) και σήμερα Πέμπτη (24/11) ο Λιβάι Γκαρσία.

Ο επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε άδεια, προτίμησε να προπονηθεί μόνος του, προκειμένου να επιστρέψει δυναμικά των «κιτρινόμαυρων», όταν αυτές ξεκινήσουν.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 25χρονος άσος της Ένωσης, φέτος αγωνίζεται για πρώτη φορά στην καριέρα του ως σεντερ φορ μετρώντας ήδη 7 γκολ σε 13 αναμετρήσεις Πρωταθλήματος, με τον ίδιο να δείχνει διατεθειμένος να φτάσει τα νούμερα του σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα.

Κυριάκος Μαντζακίδης
Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννημένος στο Περιστέρι, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -