Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Στα Σπάτα βρέθηκε ο Λόπες!

Στα Σπάτα βρέθηκε ο Λόπες!

Μετά την επέμβασή του.

Ο Πορτογάλος ακραίος αμυντικός της Ένωσης πέρασε σήμερα από το προπονητικό κέντρο της ομάδας μας, ξαφνιάζοντας (με την καλή έννοια του όρου φυσικά) τους πάντες με την παρουσία του εκεί.

Οι συμπαίκτες του, του ευχήθηκαν για άλλη μια φορά να ξεπεράσει γρήγορα τον άσχημο τραυματισμό του και να επανέλθει όσον το δυνατόν συντομότερο στους αγωνιστικούς χώρους δριμύτερος για να προσφέρει ακόμη περισσότερα στον «Δικέφαλο».

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Εκτός και ο Άλεφ

Αναλυτικά η προπόνηση της Τρίτης Στη προπόνηση που έγινε στα Σπάτα το πρωί της Τρίτης …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com