Αρχική / AEKPASSION / Σταματιάδης: Ημερομηνία συμβολική…

Σταματιάδης: Ημερομηνία συμβολική…

Ο Κώστας Σταματιάδης δίνει τις ευχές με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο για τα γενέθλια του AEKPASSION!

18 Οκτωβρίου σήμερα…Τι λες τώρα…
Σαν σήμερα, πριν 100 χρόνια, γεννήθηκε η Μελίνα. Σαν σήμερα, πριν 39 χρόνια, ο Ανδρέας έφερε τον λαό στην εξουσία. Αλλά και σαν σήμερα, πριν 4 χρόνια, γεννήθηκε ένα πανέμορφο, κιτρινόμαυρο μωρό! Καρπός παντοτινής αγάπης, έρωτα και πάθους, μιας χούφτας παλαβών, με εμπνευστή και μπροστάρη τον Μιχάλη… Τον «χωρίς συγγένεια» αδερφό μου… Το μοναδικό AEKPASSION!

Ίσως από τις λίγες φορές, που ένας τίτλος, εκφράζει πιστά το περιεχόμενο. Δεν ήμαστε δημοσιογράφοι, δεν ήμαστε αναλυτές, δεν ήμαστε ειδικοί… Ήμαστε κάτι εμμονικοί, περίεργοι τύποι, που εξωτερικεύουν σε ένα κομμάτι χαρτί την τρέλα που ουρλιάζει μέσα στην ψυχή τους, για την ομάδα που ομορφαίνει την ζωή!

Χωρίς αναισθητικό, χωρίς φιοριτούρες, χωρίς δεύτερες σκέψεις… Πέρασαν κιόλας 4 χρόνια! Μακάρι να έχουμε το κουράγιο και την δύναμη να ήμαστε εδώ για πολλά χρόνια ακόμα! Και όπως πάντα με υπομονή, με τρέλα και ψυχή! Όσο αντέχουμε, θα συνεχίζουμε…

Χρόνια πολλά AEKPASSION!

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Χωρίς Τσιγκρίνσκι στον αγώνα με τη Λέστερ

Ο Ουκρανός στοπερ προπονήθηκε και σήμερα ατομικά – Ελάχιστες πλέον οι πιθανότητες να προλάβει τον …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com