Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Στεφάνια από ΑΕΚ και Μελισσανίδη στην κηδεία του Τροχανά (pics)

Στεφάνια από ΑΕΚ και Μελισσανίδη στην κηδεία του Τροχανά (pics)

Γίνεται αυτή την ώρα η κηδεία του πρώην προέδρου του «Δικεφάλου», στη Ραφήνα.

Στη Ραφήνα πραγματοποιείται σήμερα (και συγκεκριμένα αυτή την ώρα) η κηδεία του πρώην προέδρου της ΑΕΚ, Μιχάλη Τροχανά.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και ο Δημήτρης Μελισσανίδης προσωπικά, έχουν στείλει τα δικά τους στεφάνια.

Για την ΑΕΚ, βρίσκονται εκεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ευάγγελος Ασλανίδης, ο υπεύθυνος επικοινωνίας Ανδρέας Δημάτος, και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, Ανθή Παπακώστα.

Επίσης, ο πρόεδρος του συνδέσμου παλαιμάχων, Στέλιος Σεραφείδης είναι εκεί, αλλά και ο Νίκος Πανταζής.

Ο γιος του Μιχάλη Τροχανά, Νικόλαος, εκ μέρους της οικογένειας, ευχαρίστησε τον Νίκο Στράτο που ήταν στο πλευρό του πατέρα του, στα δύσκολα τελευταία χρόνια, αφού αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ενώ πάνω στο φέρετρο υπήρχε η σημαία της ΑΕΚ, με την οποία το είχανε τυλίξει, όπως επιθυμούσε ο ίδιος ο Μιχάλης Τροχανάς.

Δείτε φωτογραφίες από τα στεφάνια:

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Οι σημερινές εργασίες στο Ναό (Vid)

 Χωρίς σταματημό συνεχίζονται οι εργασίες στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Οι εργασίες συνεχίζονται με αμείωτους …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com