Στέφανος Δέδας: «Είμαστε στη νέα εποχή της ΑΕΚ»

Οι πρώτες δηλώσεις για την εικόνα που έχει από την ομάδα έγιναν από τον Έλληνα τεχνικό, Στέφανο Δέδα, ο οποίος είναι ο πρώτος κόουτς που μπαίνει στο νέο στολίδι της ομάδας στα Λιόσια. 

Ο έμπειρος Έλληνας προπονητής, μίλησε για τη νίκη στο φιλικό προετοιμασίας κόντρα στη London Lions ενώ δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός πως οι Έλληνες παίκτες απέδωσαν πολύ καλό μπάσκετ και πως η ομάδα στη νέα εποχή και τη νέα σελίδα της θα χτίσει πολλές επιτυχίες και εντυπωσιακό μπάσκετ.

O προπονητής της ΑΕΚ, Στέφανος Δέδας είπε αναλυτικά:
«Είναι μία Ιστορική στιγμή για την ομάδα. Καθώς έπαιξε το πρώτο της παιχνίδι στο νέο της σπίτι. Η εμφάνιση ήταν ικανοποιητική και είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες. Κερδίσαμε εύκολα μια ομάδα πολύ αθλητική και για μεγάλο διάστημα βγάλαμε πολλά στοιχεία της φιλοσοφίας μου στο παιχνίδι. Είμαι ευχαριστημένος επίσης και από τους Έλληνες παίκτες. Είμαστε στη νέα εποχή της ΑΕΚ, θα δούμε την ομάδα να παίζει εντυπωσιακό και αποδοτικό μπάσκετ».

Κωνσταντίνος Κουτλιάνης
Κωνσταντίνος Κουτλιάνης
Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και αποφοίτησε το 2018. Το 2019 πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική του άσκηση στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και συντάκτης του αθλητικού site Kseperasetous.com. Έχει εργαστεί επίσης και σε άλλο αθλητικό site, για 3 χρόνια αρθρογραφούσε σε μουσικό blog και συνεργάζεται με ραδιοφωνικό σταθμό. Διαχειρίζεται τα social media,αρθογραφεί και κάνει συνεντεύξεις για το AEKPASSION ως μέλος του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -